Tildeling af point

Der tildeles point efter hvert løb, der er en del af OCR DM-ligaen. Point og ligaens samlede score fremgår af hjemmesiden www.ocrdm.dk

Ved fejl er det den enkelte deltagers ansvar at sende en e-mail med rettelser til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Rettelserne skal sendes senest 7 dage efter løbets afvikling.

Point tildeles efter følgende kriterier:

  • Point fordeles efter den tilmeldtes placering blandt deltagere i OCR DM-ligaen i de enkelte løb i serien.
  • Point tildeles blandt de deltagere i OCR DM-ligaen der gennemfører med armbånd (såfremt et løb ikke benytter sig af armbåndssystem, er det løbets specifikke regler for konkurrencen der er gældende).
  • Uanset antallet af løb der gennemføres i DM-liga, er det maksimalt de 4 bedste resultater der tæller i den samlede score.
  • Ved pointlighed afgøres OCR DM-ligaen ved sammenholdelse af de løb, hvor deltagerne begge har deltaget. Her ses først på placering, dernæst på samlet løbstid i de pågældende løb.
Placering Point
1. 25
2. 24
3. 23
4. 22
5. 21
6. 20
7. 19
8. 18
9. 17
10. 16
Placering Point
11.  15
12.  14
13.  13
14.  12
15.  11
16.  10
17.  9
18.  8
19.  7
20.  6

Øvrige placeringer og gennemførelse uden armbånd giver 1 point

Eksempel på pointlighed:
Deltager 1 har efter 4 løb opnået to 2. pladser og to 1. pladser og har dermed 98 point. Deltager 2 har ligeledes opnået to 1. pladser og to 2. pladser og også 98 point. Der er altså pointlighed.
Da der er 7 løb i DM ligaen og begge løbere har opnået pointene i 4 løb, vil der altså være min. 1 løb hvor de begge har deltaget i. I dette eksempel har begge deltagere løbet og gennemført Løb X. Deltager 1 har fået en 2. plads og deltager 2 en 1. plads. Deltager 2 er bedst i det indbyrdes løb og kåres derfor som Dansk mester i DM-liga.

Hvis begge løbere har løbet de 4 samme løb, og altså hver har fået to 1. pladser og to 2. pladser, vil det være deltageren med hurtigste samlede tid der er forrest i deres indbyrdes stilling.

Kategorier

OCR DM-ligaen 2017 er opdelt i kategorierne: Elite og aldersgruppe.

Elite: I eliten konkurrerer henholdsvis elite-kvinder og elite-mænd indbyrdes – uanset alder.

Aldersgruppe: Ved tilmelding i aldersgruppe konkurrere du kun imod deltagere i samme alderskategori. Aldersgrupperne er således: 13-17, 18-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50+. Opdelingen er den samme for kvinder og mænd. Hvilken alderskategori du tilhøre afhænger af din alder før sæsonstart. Eksempelvis: Hvis en deltager fylder 35 år efter d. 5. marts, hvor tilmelding lukker, deltager vedkommende stadig i aldersgruppen 30-34. Såfremt der kun er 1 deltager tilmeldt i en specifik aldersgruppe, udråbes vedkommende automatisk til vinder når sæsonen afsluttes, såfremt vedkommende har gennemført og fulgt konkurrencens regler.

Ansvar for at være tilmeldt det korrekte heat

Bemærk venligst de specifikke betingelser, regler og krav, der er til hvilke konkrete heats du skal være tilmeldt og stille til start i, for at dit resultat tæller med i OCR DM ligaen. Der er deltagerens eget ansvar at iagttage de specifikke betingelser, og ansøge om at stille til start i de korrekte heats. Ansøgning skal sendes rettidigt og direkte til den/de respektive løbsarrangører. Tilmeldelse i OCR DM ligaen giver ikke garanti for en plads i de specifikke konkurrence-heats, ligesom at der tages forbehold for at de respektive heats kan være/blive udsolgt. Resultater opnået gennem andre heats end de påkrævede, vil ikke tælle med i deltagerens score.

Øvrigt

Arrangørerne bag OCR DM-ligaen, skal tydeligt kunne identificere dit navn på resultatlisten. Derfor bedes du rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , såfremt dit navn er opgivet mangelfuldt (eksempelvis at efternavnet mangler) på løbsarrangørens resultatliste.

OCR DM-ligaen, DOCRA og de involverede løbsarrangører fraskriver sig ethvert ansvar for tab, skader eller ulempe, både direkte og indirekte af enhver art, som følge af deltagelse i OCR-DM ligaen eller som følge af aflysning/annullering af et OCR DM-liga løb 2017.