Sådan tilmelder du dig til DM-ligaen 2017

  1. Tilmeld dig DM nederst på denne side
  2. Køb billet til de enkelte løb direkte hos løbsarrangørerne
  3. Tilmeld dig DM til de enkelte løb her
  4. Giv den gas til løbene!

Tilmelding til DM er åben fra lørdag d. 14 januar 2017 og lukker igen søndag d. 5 marts 2017 kl. 20:00. Tilmeldingsfristen til de enkelte løb kan du finde på tilmeldingssiden til løbene (se trin 2).

Når du tilmelder dig DM-ligaen skal du vælge en ud af to kategorier: Elite eller Aldersgruppe.

Elite:
I eliten konkurrerer henholdsvis elite-kvinder og elite-mænd indbyrdes – uanset alder.

Aldersgruppe:
Ved tilmelding i aldersgruppe konkurrere du kun imod deltagere i samme alderskategori.
Aldersgrupperne er således: 13-17, 18-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50+. Opdelingen er den samme for kvinder og mænd. Hvilken alderskategori du tilhøre afhænger af din alder før sæsonstart.
Eksempelvis: Hvis en deltager fylder 35 år efter d. 5. marts, hvor tilmelding lukker, deltager vedkommende stadig i aldersgruppen 30-34. Såfremt der kun er 1 deltager tilmeldt i en specifik aldersgruppe, udråbes vedkommende automatisk til vinder når sæsonen afsluttes, såfremt vedkommende har gennemført og fulgt konkurrencens regler.

Hvilken kategori du registrerer dig i til OCR DM-ligaen 2017, er suverænt din beslutning. Det er ikke muligt at ændre kategori efter den 5. marts 2017. Hvis du eksempelvis har tilmeldt dig elite-kategorien, men i stedet ønsker at konkurrere i aldersgruppe-kategorien, skal du skrive en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden den 5. marts 2017.
Uanset kategori er det vigtigt at bemærke, de specifikke betingelser, regler og krav, der er til hvilke konkrete heats du skal være tilmeldt og stille til start i, for at dit resultat tæller med i OCR DM ligaen score.

OBS!! Der er deltagerens eget ansvar at iagttage de specifikke betingelser, og ansøge om at stille til start i de korrekte heats. Ansøgning skal sendes rettidigt og direkte til den/de respektive løbsarrangører. Tilmeldelse i OCR DM ligaen giver ikke garanti for en plads i de specifikke konkurrence-heats, ligesom at der tages forbehold for at de respektive heats kan være/blive udsolgt.

 

Tilmelding til DM-ligaen 2017 er desværre lukket! Vi håber at du vil være med i 2018.