Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

OCR DM-ligaen er et tiltag under foreningen DOCRA og er en uafhængig Danmarksmester liga i OCR. OCR DM-ligaen samler landets bedste løbsarrangører og det danske OCR-community i ét initiativ uden kommercielle interesser.

OCR-DM ligaen er ligeledes et understøttende initiativ i arbejdet med at få OCR anerkendt som sport under den organiserede idræt. På sigt er ambitionen at samarbejdet mellem DOCRA, OCR DM-ligaen, de danske løbsarrangører og de danske OCR-atleter, vil danne grundlag for DOCRAs afholdelse af det første uafhænige Danmarksmesterksab i OCR.

Det koster 50,- at deltage i OCR DM-liga 2018. Dog er det gratis for medlemmer af DOCRA.

Hvis du ikke er medlem af DOCRA deltager du i OCR DM-ligaen ved at betale 50 kr. via Mobilpay Myshop: 90369, Husk at notere dit navn.

Tilmeldingsgebyret går til medaljer, præmier samt div. udgifter.Det skal dog bemærkes at tilmeldte i OCR DM-ligaen 2018, selv afholder alle udgifter forbundet med deltagelse, i de respektive OCR-events der indgår i ligaen.

De løb der er repræsenteret i OCR DM ligaen er udvalgt med stor omhu og der er bl.a. lagt vægt på en høj kvalitet. Fælles for alle OCR DM ligaens løb er, at løbsarrangørerne på hver deres måde udmærker sig i kvaliteten af eksempelvis forhindringer, innovation, ambition og professionel eventafvikling i og ude for banen. Læs mere om DM løbene

  1. Tilmeld dig DM her
  2. Overfør 50 kr. via Mobilpay Myshop: 90369 (DOCRA medlemmer gratis)
  3. Køb billet til de enkelte løb direkte hos løbsarrangørerne
  4. Tilmeld dig DM til de enkelte løb her
  5. Giv den gas til løbene!

Tilmelding til OCR DM-ligaen 2018 er åben fra mandag d. 15. januar 2018 tilmeldingen slutter 1 juni 2018.

Når du tilmelder dig skal du vælge en ud af to OCR DM-liga kategorier: Elite eller Aldersgruppe. Da vi vil sikre en fair konkurrence, er det altafgørende, at alle DM løb benytter DOCRA godkendte officials og derfor skal du, udover at tilmelde dig DM her på siden, også tilmelde dig enten Elite eller DM heat til de forskellige løb. Se her hvordan du gør det

Vi arbejder hårdt på at finde sponsorer til at hjælpe med fede præmier, når vinderne skal kåres sidst på sæsonen. Efterhånden som disse aftaler kommer på plads, vil vi offentliggøre det her på hjemmesiden og via de sociale medier.

OCR DM-ligaen 2018 arrangeres af- og er et tiltag under den uafhængige forening; Danish Obstacle Course Racing Association (DOCRA). Det er en arbejdsgruppe bestående af frivillige, der håndterer driften og udviklingen af OCR DM-ligaen.

OCR DM-ligaen er uafhængig af kommercielle interesser og er ikke tilknyttet et løbs brand.

Reglerne er beskrevet her

Elite: I eliten konkurrerer henholdsvis elite-kvinder og elite-mænd indbyrdes – uanset alder.

Aldersgruppe: Ved tilmelding i aldersgruppe konkurrerer du kun imod deltagere i samme alderskategori. Aldersgrupperne er således:

13-17, 18-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50+.

Opdelingen er den samme for kvinder og mænd. Hvilken alderskategori du tilhører afhænger af din alder før sæsonstart. Eksempelvis: Hvis en deltager fylder 35 år efter d. 24 feb. hvor første løb starter, deltager vedkommende stadig i aldersgruppen 30-34.

Såfremt der kun er 1 deltager tilmeldt i en specifik aldersgruppe, udråbes vedkommende automatisk til vinder når sæsonen afsluttes, såfremt vedkommende har gennemført og fulgt konkurrencens regler.

Nej, man behøver ikke være medlem af DOCRA for deltage.

Ja! DM 2018 er kvalificerende til 2019, da sidste løb i DM serien ligger efter EM2018.

Top 3 mand/kvinde (elite)
Top 3 mand/kvinde (i alle aldersgrupper)

OBS: Max 50% af en aldersgruppe eller et køn i henholdsvis alders og- elitekategorien kan kvalificere sig. 50% reglen bliver beregnet ud fra antallet af registrerede og aktive OCR DM-liga deltagere i hver kategori.

Eksempel på 50% reglen: For at top 3 i en givende kategori kan kvalificere sig, skal der minimum være 6 aktive deltagere registreret kategorien. Aktive deltagere betyder at deltagerne, udover at være registreret OCR DM-LIGAEN, også skal stille til start i minimum 3 OCR DM-LIGA løb i overensstemmelse med konkurrencens regler.

I tilfælde af at der kun er én deltager registreret i en given kategori, vil 50% reglen virke i deltagerens favør.

Derudover skal du have gennemført minimum 3 løb, hvor det ene som minimum er med armbånd i mål, inden for den gældende tidsgrænse.

OCR DM

FREE
VIEW